U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Aankondigingen van de dood
Geen aangename uitzending voor hulpverleners, die aflevering van Zembla gisteravond. Mirjam Bartelsman en Siem Eikelenboom hadden de problemen in kaart gebracht rond psychotische daders van zware delicten. Waarom wordt er niet eerder ingegrepen door de hulpverlening, die maar al te vaak op de hoogte blijkt van de problemen?


T V   V O O R A F :


Dieren in een fijne wereld
Noach de ijsbeer woont op een eiland. Het eiland was er opeens. Dat komt zo, vertelt Noach: ,,Er kwam een vuurbal uit de hemel en daarna is alles begonnen.'' In Het eiland van Noach, de animatieserie die de VPRO vanaf aanstaande zondagochtend dertien weken uitzendt, wordt de schepping in één zin verklaard voor kinderen vanaf vier jaar. En er valt meer te leren. Over hoe je met elkaar kunt samenleven zonder trammelant, over saamhorigheid en hulpvaardigheid.


F I L M   V O O R A F :


Guarding Tess
Een speelfilm komt nog steeds het beste tot zijn recht in de bioscoop. Maar een vertoning op televisie heeft ook voordelen. Een film uitzetten is immers makkelijker dan het verlaten van een volle bioscoopzaal. In het geval van Guarding Tess kun je na een minuut of zestig iets anders gaan doen.

NRC Webpagina's
28 NOVEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)