U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

KNVB wil minder politie in stadions
De Nederlandse voetbalbond KNVB is van mening dat de politie-inzet in het betaalde voetbal kan worden ingekrompen. De bond wil verder dat er een intern politie-onderzoek komt naar het optreden van de Mobiele Eenheid. Dat optreden zou te veel agressie opwekken.


E C O N O M I E :


Banentop EU: Duitsers tegen lagere btw
De staats- en regeringsleiders van de Europese Unie zijn vanmorgen begonnen aan een top over werkgelegenheid. Een van de belangrijkste discussiepunten vormde een oorspronkelijk Nederlands voorstel voor verlaging van de BTW op arbeidsintensieve diensten, zoals schoen- en fietsenmakers.


H O O F D A R T I K E L :


Van Aartsens gelijk
De varkenshouderij zal zich moeten gaan richten op een hoogwaardig product met een hoge toegevoegde waarde. De productiemethoden zullen daarbij moeten worden aangepast. Een afgeslankte sector zal niet alleen het milieu ontzien, maar ook de boeren steviger grond onder de voeten geven.


S P O R T :


'Komt dat zien: wereldrecords in de Oval!'
De klapschaats en de Olympic Oval zijn ideale partners. In Calgary wordt dit weekeinde een regen aan records verwacht bij de wereldbekerwedstrijden sprint (500 en 1.000 meter).


NRC Webpagina's
21 NOVEMBER 1997


Rabo telebankieren op Internet

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)