U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Zalm: meer zaken in beursschandaal
Minister Zalm (Financiën) verwacht dat ,,er nog meer'' zaken volgen in het beursschandaal. De regels voor de financiële sector zullen wat minister Zalm betreft verder worden aangescherpt.


E C O N O M I E :


Toezicht op grote belegger wordt scherper
De Verzekeringskamer, die toezicht houdt op verzekeraars en pensioenfondsen, gaat de controle op de beleggingen van 1.000 miljard gulden van deze financiële instellingen uitbreiden naar aanleiding van het grote beursschandaal.


H O O F D A R T I K E L :


Duisenberg en Trichet
AAN WELKE EISEN moet de toekomstige president van de Europese Centrale Bank (ECB) voldoen? Respectievelijk - wat is het Nederlandse belang op lange termijn als de Europese eenheidsmunt straks is ingevoerd? Deze twee vragen moeten uitgangspunt zijn en blijven bij de commotie over de kandidaatstelling door Parijs van Jean-Claude Trichet voor de ECB.


S P O R T :


Leo Beenhakker trainer Feyenoord
Leo Beenhakker is vanmiddag begonnen als hoofdtrainer van Feyenoord. De 55-jarige coach bereikte gisteren een akkoord met zijn oude werkgever Vitesse over zijn vertrek. In ruil voor zijn contractbreuk heeft Beenhakker de Arnhemse club een schadeloosstelling betaald.


NRC Webpagina's
7 NOVEMBER 1997

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)