U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Bouterse heeft 'mol' bij Justitie
In het onderzoek tegen het Surinaamse drugskartel zijn serieuze aanwijzingen ontstaan dat de afgelopen jaren herhaaldelijk vertrouwelijke informatie is gelekt naar de verdachten.


E C O N O M I E :


PTT Post en Telecom ieder op Wall street
PTT Post en PTT Telecom krijgen elk een afzonderlijke notering op de effectenbeurzen van Amsterdam en New York. Dat heeft Koninklijke PTT Nederland (KPN) gisteren bekend gemaakt.


H O O F D A R T I K E L :


Staken toen en nu
De kleine havenstakingen in Amsterdam en Rotterdam illustreren deze week dat de geschiedenis zich nooit definitief in cadeaupapier laat verpakken. De werknemers uit Amsterdam en Rotterdam bestaan echt, ook al spreken ze een taal die we welhaast vergeten waren.


S P O R T :


Van Praags kruistocht tegen de voetbalvandaal
Met in zijn portefeuille veiligheidszaken trad Ajax-voorzitter Michael van Praag dit jaar toe tot het sectiebestuur van de KNVB. ,,Als ik in Zeist de afgelopen jaren riep dat clubs moeten investeren in supporters, keek de ene helft me glazig aan en vroeg de rest of het nog geen tijd was voor de kroketten.''


C O L U M N :


Fax aan de heer Bierens
Afgelopen dinsdag heb ik samen met mijn twee dolenthousiaste kinderen uw toeristische attractie bezocht. En het moet gezegd: het was een feest. Veel dank daarvoor.


Z a t e r d a g s B i j v o e g s e l :


Sociaal gezicht
Het biedt een schokkende aanblik als je iemand in een driedelig pak - met krijtstreepje - voor het Amsterdamse Centraal Station de Daklozenkrant ziet uitventen. Dat kan ons allemaal overkomen, denk je somber.


NRC Webpagina's
18 OKTOBER 1997


Rabobank - financieel advies

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)