U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Rijkswaterstaat: Kosten van vliegveld in zee fors hoger
Aanleg van een groot vliegveld in de Noordzee vergt een totale investering van 47 tot 85 miljard gulden. Dit blijkt uit ramingen die Rijkswaterstaat ten behoeve van de luchtvaartdiscussie heeft uitgevoerd.


E C O N O M I E :


Extra officier tegen financiële criminaliteit
Het openbaar ministerie in Amsterdam trekt een extra officier van justitie aan voor de bestrijding van de financiële criminaliteit. Dit heeft het Amsterdamse arrondissementsparket gisteren bevestigd.


H O O F D A R T I K E L :


Allemaal kapitalisten
Hongkong vormt een aanstekelijk voorbeeld van de dynamiek van de vrije markt. De afgelopen week werd in deze etalage van het kapitalisme de jaarvergadering van het Internationale Monetaire Fonds en de Wereldbank gehouden.


S P O R T :


De luitenant van een groot veldheer
Tonny Bruins Slot (50), de voormalige rechterhand van Johan Cruijff, maakte vorig jaar de overgang van FC Barcelona naar PSV, waar hij manager opleiding is. Volgende week speelt zijn oude club in de Champions League tegen zijn nieuwe werkgever.


C O L U M N :


Piet Bukman
Beste Piet,Je houdt het dus voor gezien. Jammer. Je hebt je toch niet laten wegblazen door die sukkel van Helgers? Of wel? Weet je nog dat hij die plastic oren opzette toen hij ooit werd gekozen tot jullie voorzitter? Ik kan die man sinds dat incident nooit meer zonder die dingen zien.


Z O M E R H I T S :


Zomer des doods
Veertien zomerhits passeerden sinds 21 juni de revue. Maar ook in de afgelopen zomer klonken er liedjes op de straten en de terrassen. Tot slot de zomerhit van 1997.

Z a t e r d a g s B i j v o e g s e l :


Houda en Sterk
Kwaliteit, daar draait het om', zo begon een brief die ik een tijdje geleden kreeg van Karin Adelmund, de voorzitter van de Partij van de Arbeid. 'De een streeft er naar in cultuur, de ander in politiek. De kunst is om verlangens werkelijkheid te maken. Om de verbinding te leggen van politiek naar dagelijks leven en andersom. Misschien lijkt politiek daarin wel op literatuur.'


NRC Webpagina's
27 SEPTEMBER 1997


Rabobank

Come to the fuTUre!

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)