U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Vaste, kalme stem
Radio- en tv-presentator Bert Garthoff, vooral bekend van het zondagochtendprogramma Weer of geen weer, is zondag op 83-jarige leeftijd overleden.



Reality-tv
REALITY-TV is de naam voor nieuwe, populaire televisieprogramma's waarin mensen in de meest uiteenlopende spannende situaties in beeld worden gebracht. Vaak gaat het om noodsituaties. Met name de politie en hulpdiensten zoals brandweer en ambulance hebben steeds meer met dit verschijnsel te maken.



Verborgen reserves
Ik worstel en kom boven, of: hoe komen we in hemelsnaam vol? Dat is de vraag voor elk weekblad in deze maanden. Voor elke dagbladredactie trouwens ook, maar de kranten laten ongegeneerd vliesdunne nummers in de bus vallen.



Website
Aan de Poolse kant van de Oder zijn al 15.000 mensen geëvacueerd vanwege dreigende dijkdoorbraken en wateroverlast. Meer dan 500.000 hectare landbouwgrond en 150 Poolse dorpen zijn overstroomd. Disaster Relief (www.disasterrelief.org) informeert, met artikelen en kaarten, over de warersnood in Oost-Europa en de Bondsrepubliek. Ook het ReliefWeb van de Verenigde Naties (www.reliefweb.int) meldt de overstromingen en doorbraken.



NRC Webpagina's
31 JULI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)