U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Evacuatie aan de Oder is begonnen
Duizenden bewoners van Oderbruch worden geëvacueerd, omdat de dijken het elk moment kunnen begeven. De aanhoudend hoge waterstand heeft bij Reitwein scheuren in de dijk veroorzaakt; bij Hohenwutzen zakte opnieuw een deel van de dijk weg.


E C O N O M I E :


Winst Akzo Nobel met kwart omhoog
Herstel in de afzet van anti-conceptiepillen, verstevigde marktposities in verven en lakken en hogere wisselkoersen hebben de netto winst van Akzo Nobel in het tweede kwartaal met een kwart omhoog gestuwd. De winst van 459 miljoen gulden overtrof de verwachtingen van financiële analisten.


H O O F D A R T I K E L :


Reality-tv
Reality-tv is de naam voor nieuwe, populaire televisieprogramma's waarin mensen in de meest uiteenlopende spannende situaties in beeld worden gebracht. Vaak gaat het om noodsituaties. Met name de politie en hulpdiensten zoals brandweer en ambulance hebben steeds meer met dit verschijnsel te maken. Ze zijn overigens erg ambivalent in hun opstelling ten aanzien van dit fenomeen.


S P O R T :


Zonder Belgisch spitsenduo boeit PSV nog nauwelijks
Dick Advocaat volgt de eerste helft van de oefenwedstrijden van PSV in het voorseizoen altijd vanaf de tribune. Daar sloeg de schrik hem gisteravond om het hart toen hij in het duel met Arsenal al na elf minuten zag dat Gilles de Bilde per brancard van het veld werd gedragen.


NRC Webpagina's
31 JULI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)