U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
'Wát gaat er dan allemaal mis bij NS?'
Vroeger stonden ze elkaar in de top van de Nederlandse Spoorwegen ongetwijfeld allemaal te verdringen als ze iets op de tv mochten komen uitleggen. Topvoorlichters, directieleden en bestuursleden waagden hun kans met een vlotte babbel. Tegenwoordig verschijnen er zwijgzame heren in beeld die gebukt lijken te gaan onder een schrijnend heimwee naar de bloeiende jaren van weleer.


T V   V O O R A F :


Tranen in de ogen van Macca
Het wordt gezegd dat The Beatles de enige popgroep ooit was die de klassieke vierspan waarheid, werkelijkheid, echtheid en schoonheid wist samen te smelten tot duurzame kunst. Daarbij stond John Lennon voor de waarheid, Ringo Starr voor de werkelijkheid, George Harrison voor de echtheid, en Paul McCartney voor de schoonheid.


F I L M   V O O R A F :


The Making of... And God Spoke
Sommige filmsatires, van het melige soort, laten zich het beste smaken in gezelschap, aan het slot van een door genotmiddelen gekenmerkte avond. Nachtvoorstellingen zijn dan ook de natuurlijke habitat voor de nep-documentaire The Making of...And God Spoke, in 1993 geregisseerd door de onbekende Amerikaan Arthur Borman.

NRC Webpagina's
30 JULI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)