U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   A C H T E R A F :
Hoezo postmodern zappen?
Jeugdvrienden zijn altijd wel ergens goed voor, zeker als je problemen hebt. Als ze je niet kunnen overtuigen om te trouwen, dan misschien nog wel om te scheiden. Als ze niet met je meewillen naar de ontwenningskliniek, dan zijn ze toch nooit te beroerd om er nog eentje met je te nemen aan de bar.


T V   V O O R A F :


Volop jazz op televisie en radio
Het 22ste North Sea Jazz Festival, dat vanavond begint, biedt veel ruimte aan jonge internationale jazzmusici, zoals Roy Hargrove, Joshua Redman, Barbara Dennerlein en Branford Marsalis. Er zijn ook Nederlandse artiesten, zoals de winnaars van de Thelonious Monk Award Michiel Borstlap en Jesse van Ruler. Per dag zijn er zestig optredens op veertien verschillende podia. Gevestigde namen als Ray Charles, Herbie Hancock, Maceo Parker en Earth, Wind & Fire hebben de kaartverkoop voor het festival inmiddels enorm doen stijgen. Voor vandaag zijn de kaarten uitverkocht, voor de overige dagen bijna.


F I L M   V O O R A F :


Scent of a woman
,,Woehaaa'', zegt de levensmoede kolonel b.d. Frank Slade zonder veel stemverheffing als de zaken eens naar wens gaan. En uiteindelijk blijkt het leven van deze blinde ex-militair, gespeeld door Al Pacino, nog wel de moeite waard. Anders dan de titel Scent of a Woman doet vermoeden is het niet een vrouw die Slade de weg terugwijst naar levensvreugd, maar een jonge student die net als hij voor een zware keus staat. Deze film van Martin Brest uit 1992 gaat over twee mannen die het toeval op een cruciaal moment samenbrengt.

NRC Webpagina's
11 JULI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)