U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Een wonder van eenvoud
Het opzetten van een nieuw televisiestation is eigenlijk heel eenvoudig. Dat is tenminste de indruk die je krijgt als je luistert naar Lodewijk Bouwens, de directeur van de Nederlandse Wereldomroep. Gisteren liet hij zich interviewen bij de start van Zomer-TV - breed lachend en met reden: voor de tweede maal heeft de Wereldomroep met onmiskenbare flair een televisiestation opgezet voor de Nederlandstalige vakantievierder in Europa.



Slechte cd-markt zet Axxicon onder druk
Axxicon Group, producent van hoogwaardige matrijzen voor onder meer de cd-industrie en kunststofverwerkende industrie, heeft in de eerste zes maanden van 1997 een verlies geleden van 300.000 gulden, tegenover 3 miljoen gulden winst in dezelfde periode vorig jaar.



Clinton wil internet als vrijhandelszone
De Amerikaanse president Clinton wil van Internet een vrijhandelszone maken. Daartoe moeten in de komende twaalf maanden internationale afspraken worden gemaakt, onder meer in samenwerking met de wereldhandelsorganisatie WTO.



Vernieuwd Hotwired
Hotwired, het digitale zusje van het Internet lifestyle magazine Wired, heeft een nieuwe vormgeving. Deze vierde versie wijkt inhoudelijk niet veel af van de vorige. De layout is wat strakker, wat de overzichtelijkheid ten goede komt. Nieuw is de mogelijkheid om een zogenaamde 'memberpage' aan te maken, een soort standaardhomepage met o.a. muziek- en filmvoorkeuren. Wie niet vaak surft, kan het Hotwired-nieuws per e-mail ontvangen.
(http://www.hotwired.com)



NRC Webpagina's
2 JULI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)