U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Polygram stijgt fors in waarde door Spice Girls
Polygram was vanochtend in trek op de Amsterdamse effectenbeurs. Een van de redenen was dat de muziek- en filmdochter van Philips de filmrechten heeft verworven van de populaire Britse meisjesgroep Spice Girls. Polygram steeg 5,30 gulden naar 105,10



Vergroten bekendheid kost 24 Carisma's
Mitsubishi Nederland kan tevreden zijn. Zijn reclamecampagne waarbij gratis Carisma's te vergeven waren kostte dan wel zestien auto's meer dan begroot, maar het doel, vergroten van de naamsbekendheid van de middenklasser, is bereikt.



PTT Telecom wil telefonie via Internet aanbieden
PTT Telecom onderhandelt met verschillende bedrijven die apparatuur ontwikkelen die het mogelijk maakt met gewone telefoontoestellen via Internet te bellen. Dit heeft een woordvoerder van PTT Telecom vanmorgen bevestigd. Interlokaal en internationaal bellen via Internet betekent een enorme kostenbesparing.



Het evangelie van Rover
De Evangelische Omroep doet veel dominees in haar radioprogramma's, niet alleen op haar vaste zaterdag- en zondagavond op Radio 5, maar ook door de week op de andere Hilversumse zenders. Soms spreken ze in kerkdiensten, waarbij de luisteraar thuis als het ware in een kerkbank zit.



NRC Webpagina's
16 JUNI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)