U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Evenhuis verbiedt foto's rechtszaak
Oud-staatssecretaris A.J. Evenhuis (VVD) verbiedt kranten entelevisieprogramma's foto's, tekeningen of televisiebeelden van hemtijdens zijn rechtszaak te publiceren of te vertonen. Doen ze dat toch,dan zal hij schadevergoeding eisen.



Komrij hoeft niet te weten wat proton isVlak voor het verschijnen van Figuranten, de tweede roman vanArnon Grunberg, publiceerde Piet Grijs in Vrij Nederland eencolumn waarin hij uitgebreid de loftrompet over Grunberg stak.



Op verjaardagsvisite bij Mulisch
Tijdens een openbaar interview liet Harry Mulisch zaterdag zijn50-jarige carrière de revue passeren. 'De computer beschouw ikals de directe opvolger van de vulpen.'



Met een half oor
Radio is het mensvriendelijkste medium. Het laat je volledig vrij.Televisie vangt de aandacht van oren en ogen en vreet algauw tijd, eenkrant vergt enige armslag, is alleen comfortabel als je breeduit kuntzitten en veroorzaakt veelal vieze handen. Maar wie naar de radioluistert, wordt verder niet gehinderd in zijn dagelijkse bezigheden.



Beurscontroleur bezint zich op handel via Internet
De rol van Internet in de effectenhandel groeit. De Amerikaansecommissie voor beurstoezicht juicht de ontwikkeling toe. Wel vindt zestrengere regels nodig.



NRC Webpagina's
2 JUNI 1997


   Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)