U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


VN akkoord met troepen naar Albanië
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft vannacht ingestemd met het sturen van een troepenmacht naar Albanië. Taak van de militairen, die in eerste instantie drie maanden zullen blijven, is de hulpverlening in het land te beschermen.


E C O N O M I E :


Bij Belgacom 6.500 banen weg
Vakbonden en directie van het Belgische telecommunicatiebedrijf Belgacom hebben gisteren een akkoord bereikt over de inkrimping van het personeelsbestand met maximaal 6.500 mensen. Belgacom wil efficiënter gaan werken omdat de Europese telecommarkt begin volgend jaar wordt geliberaliseerd waardoor het bedrijf te maken krijgt met toenemende concurrentie.


H O O F D A R T I K E L :


Piramides bouwen
Mensen met gezond verstand hebben de vrijheid om te geloven in de illusie van de jackpot, terwijl ze heel goed weten dat loterijen niet uitsluitend winnende nummers verkopen. Over de financiële risico's van piramidespelen kan daarom niet genoeg informatie worden verstrekt. Maar er is geen reden om deze fondsen te verbieden. Wel om ze keihard aan te pakken.


S P O R T :


Dromen van maan en ster op de borst
Woensdag speelt het Nederlands elftal een uitwedstrijd tegen Turkije. De Turkse voetbaltalenten in Nederland dromen van een carrière in hun vaderland. Maar al te vaak draait die droom uit op een nachtmerrie. ,,We worden daar voor kaaskoppen uitgemaakt.''


C O L U M N :


Bekend

NRC Webpagina's
29 MAART 1997

Autolease Holland

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)