U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


De veranderingen
in NRC Handelsblad
zullen niet
onopgemerkt blijven

Oppositie Servië slaags met politie
In de Servische hoofdstad Belgrado is het gisteren opnieuw tot ongeregeldheden gekomen tussen de oproerpolitie en aanhangers van de oppositie. Volgens het onafhankelijke Servische radiostation B92 raakten ten minste drie demonstranten zwaar gewond.


E C O N O M I E :


KNP BT koopt twee Europese papierhandels
KNP BT (distributie, verpakkingen, papier) koopt twee papiergroothandels in Duitsland en Italië, met een gezamenlijke omzet van een half miljard gulden. Met de overname van Wilhelm Seiler en Bunzl Italia wordt KNP BT de grootste papierverkoper in Europa.


H O O F D A R T I K E L :


Internationale politie
EEN JAAR NA Dayton is nog te weinig gekomen van aanhouding om degenen die in staat van beschuldiging zijn gesteld daadwerkelijk voor het tribunaal te brengen. De rechters in Den Haag beschikken niet over eigen politiemensen. Het arresteren van de verdachten is primair een taak van de ondertekenaars van de Dayton-akkoorden. Maar ook de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties heeft verplichtingen ten aanzien van de geloofwaardigheid van het internationale tribunaal dat de Raad instelde, het eerste na Neurenberg en Tokio.(hoofdartikel)


S P O R T :


KNVB stopt onderhandelingen
Het demissionaire bestuur betaald voetbal van de KNVB onderhandelt niet verder over een nieuw televisiecontract. De oriënterende besprekingen over een nieuwe competitie-opzet door acht eredivisieclubs zijn voor het bestuur-Staatsen aanleiding het mandaat terug te geven.


NRC Webpagina's
27 DECEMBER 1996

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)