Hardlopen
NIEUWS | TEGENSPRAAK | SUPPLEMENT | AGENDA | ARCHIEF | ADVERTENTIES | SERVICE Overzicht eerdere
afleveringen


HARDLOPEN
RENLOOP TEGEN DE SLIJTAGE
THERAPIE
DOE-HET-ZELF
MATERIAAL
TRAINEN
STRETCHEN
DOLF JANSEN
GERARD NIJBOER
HISTORIE
MARATHON ROTTERDAM
LOPERS
PREVENTIE
BOEKEN
REISORGANISATIES
LINKS

Links


Een greep uit de Internetadressen waar informatie over hardlopen en marathons is te krijgen:

www.sportweb.nl/lopen
Onderdeel van de algemene sportweb-website. Tientallen artikelen over trainen, voeding, kleding, lichaam en geest. Korte vraaggesprekken met onder meer Ellen van Langen, Marko Koers en Kamiel Maase. Een boekwinkel en chat café.

www.prh-loopgroep.nl/laac/looptips.htm
Doorklikken op deze site en je komt terecht in de wonderlijke wereld van de atletiekclubs.

www.bostonmarathon.org
Site van de Boston Athletic Organisation. Veel informatie over de geschiedenis van de marathon van Boston en de stad waar het evenement gehouden wordt.

www.xs4all.nl/~xbenles/index.html
Mooie, overzichtelijke site over marathonlopen. Links naar sites over nationale en internationale marathons, waaronder die van Londen, Parijs, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Amsterdam.

www.asimba.com
Uitgebreide site met tips en informatie over duurlopen. Voor zowel beginner (2km) als vergevorderde (ultramarathon). Mooiste eigenschap is de mogelijkheid om een trainingsprogramma per e-mail samen te stellen.

www.runnersworld.nl
Officiële site van het maandelijkse magazine Runner's World. In het april-nummer veel nieuws over de marathon van Boston, aanstaande maandag ('de 91-jarige marathonlegende John Kelley is afgehaakt wegens een chirurgische ingreep') en verder tips en trainingsschema's.

www.runtheplanet.com/links.htm
Een internationale site over hardlopen met een kleine achthonderd links naar tijdschriften, atletiekclubs, sportwinkels en hardloopwedstrijden. Onmisbaar voor de echteliefhebber.

NRC Webpagina's
15 APRIL 1999

   Bovenkant pagina


NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl) APRIL 1999