U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   V O O R A F :
De dominostenen van Zuidoost Azië
Eind januari 1964 kwam generaal Nguyen Khanh na een coup aan de macht in Zuid-Vietnam. Defensieminister Robert McNamara kreeg meteen een telefoontje van president Lyndon B. Johnson: "My god Bob, I wanna see you on television with that guy."


T V   V O O R A F :


Gejojo en getob van een lieve aartstwijfelaarster
Het begin van het derde seizoen van de Amerikaanse zwartkomische, oerromantische adolescentensoap Felicity is nog maar enkele minuten onderweg of er is alweer een kluwen schier onontwarbare verhaallijnen uitgerold waar menig televisieserie voor dertig jaar genoeg aan zou hebben.


T V   V O O R A F :


'Zit niet te tutfiepen'
Ingrid en Irma zijn terug op het hek! Daar bepraten zij hun 'zaaie' bestaan, met levensvragen als 'wie kan er het beste sport van de school', daar ruziën ze en zien ze uit naar de komst van Siemen de postbode. Zaai, een serie geschreven door Paul Groot en met cabaretduo Plien en Bianca en acteur Joep Onderdelinden, is meer dan leuk. Zaai is verslavend.


T V   V O O R A F :


Zonder Penelope is het flut
Een afschuwwekkende golf dertigers- en veertigersnostalgie overspoelt ons land. In theaters staat nu het toneelstuk Den Uyl of de vaandeldragers, product van dat heimwee naar de jaren zeventig toen de dertigers en veertigers in pyjama voor de buis zaten.


T V   V O O R A F :


Nationaal volksfeest
Ahoy' is uitverkocht. Voor de tweede keer is de Rotterdamse hal het toneel van de live-opnamen van de nationale voorronde van het Eurovisie Songfestival. Werden er vorig jaar nog 5.500 kaarten verkocht, dit jaar zijn het er drieduizend meer.


NRC Webpagina's
3 MAART 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad