U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Herinneringen
Amusant in Het Zwarte Schaap: theater-hypnotiseur Rasta Rostelli in de slag met hypnotherapeuten die hem als bedreigende concurrentie zien. "Ik kan morgen het Rasta-Rostelli-instituut openen en dan ga ik les geven in hypnose. Wie het geleerd heeft, kan zichzelf dan hypnotherapeut noemen. Het is niet beschermd. Iedereen in de zaal kan zich hypnotherapeut noemen", zei hij uitdagend.


T V   V O O R A F :


Altijd bang na de jungleoorlog
Van 1986 tot 1990 woedde er in de binnenlanden van Suriname een burgeroorlog. Enerzijds vochten er de soldaten van het Junglecommando van Ronnie Brunswijk en anderzijds de manschappen van het nationale Surinaamse leger met Desi Bouterse aan het hoofd. De aan beide zijden ogenschijnlijk klungelig gevoerde oorlog eiste veel onnodige slachtoffers en legde de leiders en hun vazallen geen windeieren.


T V   V O O R A F :


Blackadder verdwaald in de tijd
Blackadder was al tien jaar dood - gesneuveld tijdens de Eerste Wereldoorlog - toen hij voor de allereerste keer uit de loopgraven kwam, in de aangrijpendste slotscène die ooit van een comedyserie is gemaakt. En toch zijn de makers bezweken voor de verleiding hem nog één keer te laten herleven. Hij verscheen in een filmpje dat het hele vorig jaar is vertoond in de Millennium Dome in Londen, het megalomane pretpark dat de pretenties van de Labour-regering niet kon waarmaken.


NRC Webpagina's
26 FEBRUARI 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad