U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Dubbelnarcisme
Stefan en Coby van Ja, ik wil een miljonair gaan na tweeënhalve maand huwelijk scheiden. Nadeeltje van het grote kijkcijfersucces: zo'n huwelijk beklijft niet, net zomin als bij het Amerikaanse voorbeeld. Coby vindt dat waarschijnlijk geen bezwaar. Die wilde met het huwelijk beroemd worden.


V I D E O C L I P :


Een rapper en zijn alter ego's
Het is een oud probleem in de kunst: zet het beschrijven of tonen van geweld aan tot het plegen van geweld of niet? Elke keer als een paar jongeren een school binnenstormen en leeftijdgenoten neerschieten, volgt er een discussie met hetzelfde stramien.


F I L M   V O O R A F :


Balsem voor de ziel
De première is een klaterend succes geworden, de componist stapt in de auto om naar de party te gaan, maar geeft zijn chauffeur opdracht eerst in nachtelijk New York ergens anders te blijven stilstaan - bij een adres dat een belangrijke rol in zijn leven heeft gespeeld. De componist krijgt een peinzende gelaatsuitdrukking en begint de chauffeur zijn levensverhaal te vertellen - en dat is dan de film. Zo heeft Hollywood in de jaren veertig aan de lopende band geromantiseerde biografieën gemaakt.


NRC Webpagina's
20 DECEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad