U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
24/7 Media Europe ad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Rechter bezorgt Microsoft koersval
Beleggers hebben Microsoft gisteren massaal laten vallen nadat een Amerikaanse rechter bepaalde dat het softwarebedrijf het monopolie rond zijn besturingsprogramma Windows heeft misbruikt.

Te weinig cellen, gevangenen vrij
Met het oog op een dreigend cellentekort heeft het ministerie van Justitie gevangenisdirecteuren schriftelijk verzocht om bij circa duizend gevangenen te onderzoeken of een aantal van hen vervroegd vrijgelaten kan worden.

FNV: gemeenten houden geld vast
Bijna de helft van de gemeenten houdt geld over uit het budget dat is bestemd voor de armoedebestrijding. Zij voegen dit geld volgens de vakcentrale FNV toe aan de algemene middelen.

Japanse regering besluit tot aftreden
Het Japanse kabinet heeft vanmiddag in een spoedzitting besloten af te treden. Dit heeft waarnemend premier Mikio Aoki op een persconferentie bekendgemaakt.

Duitse rel over publicatie van dossiers Stasi
In Duitsland is grote onenigheid ontstaan tussen Oost- en West-Duitsers over de publicatie van spionagemateriaal uit de vroegere DDR. Oud-kanselier Helmut Kohl wil via het Constitutionele Hof publicatie van bepaalde Stasi-documenten verbieden.

'KLM zet Alitalia onder druk'
De KLM zet volgens het Italiaanse financiële dagblad Il Sole 24 Ore haar partner Alitalia onder grote druk om snel tot een fusie te komen. De KLM was rond het middaguur nog bezig met het formuleren van een reactie.

Fris
Wolkenvelden en kans op een lichte bui. Middagtemperatuur 8 of 9 graden. Aan zee krachtige noordenwind. Vooruitzichten tot zondag: overwegend droog, perioden met zon en zwakke tot matige wind. 's Nachts plaatselijk lichte vorst, overdag 10 tot 13 graden.

NRC Webpagina's
4 APRIL 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)