U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   V O O R A F :
Frisse strijd in de kinderkamer
Vijf jongens en twee meisjes. Vijf meisjes en twee jongens. Drie meisjes en vier jongens. Wacht, vier meisjes en drie jongens!


F I L M   V O O R A F :


Aliens
Als er buitenaardse wezens bestaan met ogen als de onze, dan zouden ze zich waarschijnlijk rot lachen bij het bekijken van de film Aliens. Die rare mensensoort toch, die bij gebrek aan natuurlijke vijand (even afgezien van de buurman) hun heil moet zoeken in de ruimte, waar nog echte monsters op de loer liggen die het op hun vlees hebben voorzien.


T V   V O O R A F :


Waar is mannetje elf?
In The world's greatest hoaxes worden foto's en filmpjes van monsters, aliens en ufo's zogenaamd ontmaskerd. Tijdens het kijken realiseerde ik me plotseling dat ik nu ook al in de mannetjescyclus zit. Mannetje 1 roept wat over bijvoorbeeld Bram Peper, mannetje 2 schrijft het op, mannetje 3 beaamt wat mannetje 1 zei, mannetje 4 oreert dat mannetje 2 mannetje 1 verkeerd geciteerd heeft, mannetje 5 herinnert zich plotseling een anekdote, mannetje 6 fluistert of de mannetjes 1 t/m 5 niet met wat feiten moeten komen, mannetje 7 stelt een commissie in en mannetje 8 stelt bij voorbaat de resultaten van de mannetjescommissie ter discussie.


T V   V O O R A F :


Het eerste gebod kan wel weg
De NCRV viert dit weekeinde het 75-jarig bestaan met Rik Felderhof, een gala, weer Rik Felderhof, nog een gala en de tien geboden. Maar, waar staat de NCRV nog voor?


NRC Webpagina's
13 NOVEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)