U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
teller
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   V O O R A F :
Uw dagelijkse schandaallawine
Teenage callgirls, verveelde huisvrouwen die een topless cateringbedrijf opzetten, in vol ornaat aantredende Klu Klux Klan-leden die uitleggen waarom negroïde rassen niet tot de mensheid behoren en vooral veel overspel, bedrog en relatieproblemen. Wie zelf nog nooit in Amerika is geweest en zijn oordeel over dat land baseert op de dagelijks door SBS6 uitgezonden Jerry Springer Show, moet wel denken dat het een vergaarbak is van extremistische randdebielen en oversexte stumpers. Waar haalt Springer deze mensen toch vandaan?


T V   V O O R A F :


Een moderne soap met van alles wat
Een snufje Baywatch in de vorm van twee strandwachten, een lepeltje rollende golven la Goudkust (maar dan in de Amerikaanse zon), een sneetje Beverly Hills 90210 door twee acteurs en een hapje Santa Barbara-intriges en hé presto: Sunset Beach, de nieuwste soap uit de keuken van producer Aaron Spelling. Vanaf vanavond is het dagelijks (behalve zondags) te zien op de nieuwe Nederlandse zender Fox.


T V   V O O R A F :


Zoeken naar een affaire
,,Het regime van de doofpot is nog altijd niet verdwenen'', zegt filmer Hans Keller. Morgenavond wordt het eerste deel van zijn gedramatiseerde documentaire over de affaire rond koningin Juliana en gebedsgenezeres Greet Hofmans uitgezonden door de VPRO in de serie Verhalen uit het land van voldongen feiten.

NRC Webpagina's
19 EN 20 DECEMBER


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)