U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Mooie deuntjes op oude violen
Om maar meteen met een kwellende vraag in huis te vallen: seks na ons zestigste - stelt dat nog wat voor? Ik kan er nog niet over meepraten, maar de Belgische televisie stelde de kijkers gisteren gerust met een Britse documentaire, waarin Engelse bejaarden met grote openhartigheid over hun seksleven praatten.


R E C L A M E :


Voor altijd genieten en genezen
Dit is een toestand waarmee na de Amerikaanse, ook de Europese markt steeds meer te maken zal krijgen. Als een maatschappij voor meer mensen het bestaan rijker, mooier, leuker maakt, willen meer mensen op deze manieren langer leven om ervan te kunnen genieten. Dat doet het gemiddeld gebruik van bestaansverrijkende producten toenemen. Onder deze producten zijn er die bij veel gebruik het leven nog wel verrijken maar niet verlengen. Naast de bestaansverrijkende, groeit dus de behoefte aan producten die de nadelige gevolgen van de verrijking compenseren.


F I L M   V O O R A F :


Man in Pictures
Er zijn verhalen die je, met al hun variaties erop, wel duizend keer kunt horen. Bijvoorbeeld hoe de stokoude Stefan Lorant, fotograaf en voormalig filmregisseur en cameraman, vertelt hoe hij in zijn jonge jaren de opdracht van de studiobazen kreeg om proefopnames te maken van een aankomend actricetje. Het was warm en hij had er niet zo'n zin in: ,,Zoek toch een leuke man om mee te trouwen'', moet hij gemopperd hebben. Gelukkig heeft ze dat niet gedaan, want de mislukte screentest kon niet voorkomen dat Marlene Dietrich een ster werd.

NRC Webpagina's
17 FEBRUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)