U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Docters kon best echt ziek zijn
Een paar ouderwets strenge eindredacteuren zouden in het tijdperk van de mediahypes nuttig werk kunnen doen, vindt Charles Schwietert.



Selectieve informatie
Journalistiek en politiek Den Haag - in die volgorde - is de afgelopen twee weken bevangen geweest door een koorts die de vorm van een collectieve zinsbegoocheling heeft aangenomen.



KPN kandidaat voor mobiele telefonie België
Koninklijke PTT Nederland (KPN) en het Britse telecombedrijf Orange bieden gezamenlijk op de vergunning voor exploitatie van een derde net voor mobiele telefonie in België. Twee andere gegadigden, British Telecom en Unisource, hebben zich teruggetrokken.



Achter het web (6)
Ontwerper én redacteur is Marianne van den Boomen van de website van de Groene Amsterdammer . Wekelijks plaatst zij artikelen uit het opinieblad van de week ervoor op de website.




Tips voor het voederen van vogels in de winter, persberichten over een campagne tegen de bio-industrie en rapporten over de handel in schildpadden: meer en minder vrolijke berichten omtrent dieren zijn verzameld op de website van de dierenbescherming. Op deze site, begin dit jaar gelanceerd, zijn verder onder meer artikelen te vinden uit de twee tijdschriften van de Dierenbescherming 'Kids for Animals' en 'Dier'.

(www.dierenbescherming.nl)

NRC Webpagina's
17 FEBRUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)