U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

T E R U G B L I K   1 9 9 7 :
Tegen Paul de Leeuw legt iedereen het af
's Nachts zijn de contrasten allemaal wat scherper. Dat maakt het ook allemaal wat spannender. Minder voetbal, en meer body building. Veel minder minister Borst en veel meer hele grote borsten en mannen die tijdens het vrijen hun broek aan houden. Geen zendtijd meer voor verantwoorde consumentenvoorlichting, maar eindeloos goedkope uren voor de verkoop van verkeerde producten.


V I D E O C L I P :


Clip maakt dreinerig liedje tot megahit
De nieuwe single van de Engelse popgroep Oasis verschijnt pas over een paar weken, maar de videoclip die bij het nummer is gemaakt werd onlangs al op MTV gepresenteerd. Het liedje, All Around The World, is met zijn ruim zeven minuten aan de lange kant voor een single. Oasis is zo slim geweest een clip te laten maken waarin zo veel gebeurt dat die zeven minuten voorbijvliegen.


F I L M   V O O R A F :


24 sterretjes
De traditie wil dat de speelfilmliefhebber dezer dagen gouden tijden beleeft. Als we ons beperken tot kerstavond en de beide kerstdagen, en als we even afzien van alle nagesynchroniseerde films en het aanbod van TNT, dan blijven er voor de doorsnee kabelaansluiting in ons land 59 speelfilms over.

NRC Webpagina's
23 DECEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)