U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
De wondere wereld van de therapie
De firma Beunhaas & Bedrog was gisteren weer eens prominent aanwezig op de buis. Niemand kijkt er meer van op. Zolang het kwaad alleen op de tv verschijnt, hebben we er vrede mee.


T V   V O O R A F :


Israel heeft moeizaam leefklimaat
Dertiger zijn in Israel - dat wil zeggen onafhankelijk van geest, niet- religieus, niet-erg-politiek - is behoorlijk frustrerend. Je hebt te maken met het orthodox-joodse establishment dat zijn greep op de maatschappij versterkt, met Palestijns terrorisme en een regering die de onder wijlen premier Rabin gewekte hoop op vrede de nek omdraait zonder dat hij de beloofde veiligheid brengt. Wat moet je? Waarschijnlijk hetzelfde als de twintigers en veertigers met dezelfde kwalificaties: zien dat je er het beste van maakt en hopen dat er nog eens een andere regering komt.


F I L M   V O O R A F :


Peter's Friends
,,Van sommige vriendschappen weet je dat ze voor altijd zijn. Je bent samengesmolten door liefde, vertrouwen, respect of verlies of, zoals bij ons, door schaamte.'' Nog voordat de film echt begonnen is, verduidelijkt een voice-over de oorsprong van de band tussen de zes vrienden die gezamenlijk de jaarwisseling doorbrengen op het kasteel van één van hen. Ze hebben elkaar nauwelijks gezien sinds ze tien jaar eerder als studenten van Cambridge voor het laatst een gênante revue opvoerden.

NRC Webpagina's
15 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)