U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE  | WWW

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Nawijn gaat eigen dienst doorlichten
Oud-topambtenaar H. Nawijn van het ministerie van Justitie heeft bij zijn overstap naar het adviesbureau KPMG de opdracht meegekregen om de vreemdelingenpolitie te reorganiseren. Als directeur van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) was Nawijn voor zijn vertrek zelf nauw bij de vreemdelingenpolitie betrokken.


E C O N O M I E :


Directeur stapt op bij Perscombinatie
Directeur drs. R. Blom van de PCM Uitgevers is vanochtend met onmiddellijke ingang opgestapt uit onvrede met de eisen die gesteld zijn over de vernieuwing van Het Parool. Blom was als verantwoordelijke voor de divisie Perscombinatie een van de ontwerpers van het plan om het noodlijdende Parool om te vormen tot een tabloid, een krant op half formaat.


H O O F D A R T I K E L :


Spurters en sputteraars
DE WERELDBANK onderstreept in een rapport dat deze week is gepubliceerd, 'Global economic prospects and the developing countries', de voordelen van het mondialiseringsproces voor ontwikkelingslanden. Tussen integratie in de wereldmarkt en economische groei bestaat een twee-richtingsverkeer: enerzijds leidt grotere integratie tot meer groei en welvaart, anderzijds versnelt groei het integratieproces.


S P O R T :


NOC*NSF in zee met 'partners' die willen meedenken
Bij de sportkoepel NOC*NSF spreekt men niet meer over sponsors en sponsoring. Die termen zijn te veel verbonden met bedrijven die geld beschikbaar stellen en daarvoor hun naam op een shirt of reclamebord terugzien of een business-seat op de tribune krijgen.


C O L U M N :


Moraal en tribunaal
NRC Webpagina's
1 JUNI 1996OOK GSM NERGENS VOORDELIGER

FANTASTISCHE GSM TELEFOON

Vanaf: f 49,-
(excl BTW, uitsluitend in combinatie met 1 jarig Libertel abonnement)

Informatie
tel: 010 - 4610106

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)