U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Leedvermaak
Humor op de Japanse tv: wc-sjoelen. Een camera hangt schuin achter een wc in een buitenhokje. Zodra een voorbijganger er nietsvermoedend op gaat zitten, wordt hij met pot en al naar buiten gekatapulteerd. Een groepje mensen bezemt het lanceerpad voor de glijdende wc glad in de hoop dat de pot op een soort roos aan het einde terecht komt. Onderwijl probeert de verraste wc- zitter in razende vaart zijn broek op te trekken.


W E B   W E R E L D :


Het veelbesproken geheim van IT
Het is revolutionair! Het wordt belangrijker dan internet! Het zal steden veranderen! De afgelopen tijd woedde een kleine hype op internet en in de Amerikaanse media over een mysterieuze nieuwe uitvinding bijgenaamd 'IT'. Wat is IT? Niemand schijnt het te weten en de uitvinder Dean Kamen zwijgt in alle talen over zijn geesteskind.



Gouwe vogels
Hippietaal. Hoe ging dat dertig jaar geleden ook al weer? Was het niet gewoon een dieventaaltje onder gebruikers van hasj en ander geestverruimend materiaal? Precies! Een jongen heette 'vogel', een meisje 'chick' en men sprak elkaar aan met het universele 'Hé man'.


NRC Webpagina's
24 JANUARI 2001


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad