U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Nominering-cratie
Tropische eilandbewoners die samen de honger en ontberingen van het reality-programma Robinson doorstaan, worden geen vrienden voor het leven. De programmaleiding heeft keihard conflict ingebouwd met een schervengericht waar geen kijker aan te pas komt.


T V   V O O R A F :


De val van een toiletpot
Consumentenproducten worden door fabrikanten uit en te na getest tot de rek er letterlijk volledig uit is. Extreme krachten worden erop losgelaten. Iedereen kent wel de beelden van botsproeven waarbij de poppen met de geelzwarte stickers op hun slapen in slowmotion wild heen een weer geschud worden terwijl het staal zich om hen heen vervormt. Spectaculaire beelden, maar ze zijn uiteindelijk slechts bedoeld om de veiligheid van de consument te garanderen.


F I L M   V O O R A F :


Mylène knokt door
Bruce Lee mag Chinees zijn en kungfu uit China komen, het begrip 'vechtsport' is Japans. Het land van kendo, aikido, judo, jiu jitsu en karate is ook de bakermat van het kickboksen en van de K-1 gevechten. Bij K-1 gevechten ontmoeten de 'number ones' uit het karate, kickboksen en kungfu elkaar in de ring.


NRC Webpagina's
13 NOVEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad