U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Er is meer geld
Oma Borst is innemend, het grijswitte opgestijfde haar, de wijze woorden, de intelligent-sceptische glimlach, de zorgzame medische adviezen, het kristalheldere, onbureaucratische taalgebruik, de tedere woorden over familie en kleinkinderen, maar dan komt hij plotseling: de harde politieke klap naar de concurrentie.


T V   V O O R A F :


De renaissance van kunst op tv
De publieke omroep kent bar weinig goede kunstprogramma's. Je hebt natuurlijk De Plantage, het praatprogramma van de VPRO, waar op zondagmiddag reeds in de krant geprezen schilders, schrijvers of zangers zich opnieuw mogen laten bewieroken. En je had natuurlijk het kunstprogramma Kunstmest van de NPS dat door zijn lage kijkcijfers in zo'n identiteitscrisis verzeild raakte, dat het om het jaar van naam en presentator veranderde om tenslotte te worden opgeheven. Maar daarmee is het wel gezegd als je het over serieuze kunstjournalistiek op tv hebt.


T V   V O O R A F :


Pa en ma waren christen
De neiging van Amerikaanse politici om in toespraken ontroerd pappie en mammie ter sprake te brengen, slaat naar Nederland over. Nog maar nauwelijks zijn we bekomen van de onthullingen van PvdA-fractieleider Ad Melkert, zaterdag in de Telegraaf ("Vader was een kleine zelfstandige") of de IKON belicht vanavond de verhouding tussen staatssecretaris van Financiën Wouter Bos (PvdA) en diens ouders.


NRC Webpagina's
19 SEPTEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad