U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Geruchten kloppen
Het komt niet vaak voor dat zoveel geruchten kloppen. Geruchten waarvan je niet wil dat ze waar zijn en die het gemeentebestuur van Enschede graag uit de wereld wenst. Veel meer doden, zeggen de verslaggevers. En ja hoor, er was gisteren veel macabere bergingsactiviteit op de rampplek met menselijke resten.


T V   V O O R A F :


Techniek in sinister tegenlicht
Blijven we wie we zijn of gaan we onszelf in de toekomst opwaarderen tot superwezens? Volgens de makers van de tweedelige tv-serie Technocalyps - een co- productie van IKON en een paar buitenlandse partners - zal die vraag zich spoedig aandienen.


F I L M   V O O R A F :


Citycabs
Als de NCRV een nieuw programma begint met het woordje 'taxi' in de titel dan denk je toch even aan ritjes met de verborgen camera en de soms heel innemende portretjes van alledaagse mensen die dat opleverde. Maar die formule is al weer een tijdje geleden overgedaan aan de commerciële concurrent RTL4 en wat morgenavond begint als Citycabs valt er in geen enkel opzicht mee te vergelijken. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat het geen aardig programma kan zijn.


NRC Webpagina's
17 MEI 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)