U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Hassan met kaftan
Gisteren kregen we de vreugde te zien van Waskracht! bij de uitreiking van de grote prijs van de Stichting Omroep Allochtonen. Verlengde witte limousine, champagne, toespraak en een paar fragmenten uit het winnende filmpje allo's, allo's dat ze zeker nog eens moeten vertonen, want het maakte mij nieuwsgierig en het speet mij dat ik het had gemist.


W E B   W E R E L D :


Pokémon voor beginners
Pokémon is een doorslaggevend succes. Er zijn er honderdvijftig van en je ziet ze overal: op broodtrommeltjes, drinkbekers, rugzakken en luchtballonnen. Op elke Pokémon bestaan tien merchandisingproducten, zo is te lezen op de officiële Pokémon-site van Nintendo (www.pokemon.nl).


F I L M   V O O R A F :


Duitse clichés
'Hey, Kleiner, wir sind doch nicht in der Bronx?' stelt een bevriende rechercheur de scholier Jürgen gerust, die niet wil zeggen wie hem onder het viaduct in elkaar heeft geslagen om zijn gymschoenen te stelen, want anders zouden ze hem vermoorden. Toch ligt Jürgens bril de volgende dag in een plas bloed op het schooltoilet: doodgeschoten, maar is het zelfmoord of moord?


NRC Webpagina's
5 APRIL 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)