U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
24/7 Media Europe ad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Beleggers willen geld na debacle
Beleggers willen met claims de miljardenschade verhalen die zij hebben opgelopen bij de beursgang van World Online. Juridische procedures dreigen voor ABN Amro, Goldman Sachs en het Internetbedrijf zelf.

Indonesië wil 'import' Nederlandse rechters
De Indonesische regering overweegt Nederlandse rechters in te schakelen bij de afwikkeling van zaken die verband houden met het handelsrecht. Zij geeft de voorkeur aan Nederlandse magistraten omdat de Indonesische wetgeving deels nog is gebaseerd op Nederlands recht.

Tweede Kamer wil 'breed debat' over minderheden
De fractievoorzitters in de Tweede Kamer willen volgende week een "breed debat" met een kabinetsdelegatie voeren over de integratie van allochtonen in Nederland. De PvdA-fractie heeft het initiatief genomen. VVD-leider Dijkstal had vorige week scherpe verwijten hierover gemaakt aan de PvdA.

Mori nieuwe premier Japan
Het Japanse parlement heeft vandaag Yoshiro Mori gekozen als nieuwe premier. De liberaal-democraat Mori vervangt Keizo Obuchi die sinds zondag wegens een herseninfarct in coma in het ziekenhuis ligt. Mori wil geen wijzigingen aanbrengen in het beleid van zijn voorganger.

Euro 2000 heeft nog kaartjes
Er zijn nog kaartjes voor het EK voetbal. Vanaf morgen wordt de kaartverkoop voor Euro 2000 hervat en komen er in totaal 56.700 tickets beschikbaar, bijna 5 procent van de in totaal 1,2 miljoen entreebewijzen.

Beursgang van Newconomy weken uitgesteld
Sterke koersschommelingen van technologie-aandelen hebben Internetinvesteerder Newconomy gisteravond laat doen besluiten zijn beursgang op te schorten.

Opklaringen
In de vroege ochtend op veel plaatsen lichte vorst. Overdag zonnige perioden; in het noorden eerst wolkenvelden. Droog. Middagtemperatuur 10 graden. Weinig wind. Vooruitzichten t/m maandag: zonnige perioden en droog. 's Nachts lokaal nog lichte vorst, in de middag 13 graden.

NRC Webpagina's
5 APRIL 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)