U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Doodernstige seks
Er is geen humor in seks, tenminste op televisie. De acteurs in die late softpornodocumentaires, Sex Bytes, American Sex, zijn somber en strak. Tijdens de daad is moeilijk uit te maken of de gezichten zijn vertrokken van pijn of van genot. Soms stel ik me voor dat zo'n vrouw aan een moeilijke bevalling bezig is en de man op zwangerschapscursus is geweest en staat mee te puffen.


T V   V O O R A F :


Een heleboel positieve energie
Voor de serie Battle of the Planet van de zender Discovery Channel kregen vier Nederlandse debuterende filmmakers de gelegenheid om een documentaire te maken over Nederlandse milieuproblemen. Anke Brus maakte Landwars, over de strijd van kunstenaars en milieu-activisten voor behoud van het natuurgebied Ruigoord bij Amsterdam. De bewoners hebben de strijd tegen de aanleg van de Afrika-haven daar verloren.


F I L M   V O O R A F :


New York Stories
Wie diep in de nacht nog voor 1 minuut en 20 seconden energie over heeft, moet de televisie even aanzetten om 03.16 uur (mits BBC2 de uitzending op tijd begint). Zelfs wie niets van het voorgaande heeft gezien, en wie daarna niet blijft kijken, zal een hoogtepunt in de geschiedenis van de filmloopjes beleven.


NRC Webpagina's
10 MAART 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)