U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
24/7 Media Europe ad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Overtuigende winst voor Bush en Gore
Al Gore en George Bush zijn de grote winnaars van de voorverkiezingen die gisteren in de Verenigde Staten zijn gehouden. Gore lijkt verzekerd van de Democratische nominatie voor de presidentsverkiezingen, terwijl de Republikeinse nominatie Bush nauwelijks kan ontgaan.

Agent gestraft voor doodschop
De rechtbank in Amsterdam heeft de 29-jarige agent John V. veroordeeld tot 140 uur dienstverlening. De rechtbank acht bewezen dat hij op 22 september 1997 de 48-jarige dakloze A. van Driel opzettelijk zwaar heeft mishandeld. Deze overleed door het opgelopen letsel. Tegen V. was tien maanden geëist.

'Zedendelict' minister Israel
De Israelische vice-premier en minister van Transport, Yitzhak Mordechai, wordt verdacht van ongewenste seksuele intimiteiten. Dat bevestigden leden van het kabinet.

Italië promoot Amato als nieuwe topman van IMF
Achter de schermen werken Italië, Spanje en Londen volgens Italiaanse kranten aan de kandidatuur van Giuliano Amato, een voormalige Italiaanse premier, als nieuwe topman van het IMF. Amato zou een betere kandidaat dan de door Berlijn voorgestelde Horst Köhler zijn, omdat hij meer politieke ervaring heeft.

Dow Jones door Procter getuimeld
Een tegenvallende winstverwachting bij Procter & Gamble heeft gisteren op Wall Street de aandelenkoers van de grootste Amerikaanse fabrikant van consumentenproducten met bijna eenderde doen tuimelen. De Dow Jones staat nu op het laagste punt in bijna een jaar.

Ahold doet bod op US Foodservice
Ahold heeft een bod uitgebracht van 8,3 miljard gulden op het Amerikaanse bedrijf US Foodservice, een leverancier aan restaurants, ziekenhuizen en cateraars. Dat maakte Ahold gisteren bekend .

Van Nistelrooij geblesseerd
De PSV'er Ruud van Nistelrooij is gisteren tijdens een oefenwedstrijd ernstig geblesseerd geraakt aan zijn rechterknie. Hij is zes tot acht weken uitgeschakeld.

Morgen bewolkt en af en toe regen.
's Nachts niet kouder dan 10 graden. Morgenmiddag tijdelijk droger en misschien een beetje zon bij 12 graden. Aan zee krachtige tot harde westelijke wind. Tot maandag wolkenvelden en soms regen. Minder wind en vanaf zaterdag minder zacht.


NRC Webpagina's
8 MAART 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)