U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
De tien geboden
Wat de tien geboden bij de mensen los maken, zelfs in het ontkerstende Nederland, heeft mij de afgelopen dagen verbaasd. Arjan Visser weet in de tot morgen lopende serie Eer en Geweten zeldzame interviews te maken waarin bekende mensen praten over hun godsdienstige jeugd en meestal godloze volwassenheid maar nog steeds dus met die tien geboden.


T V   V O O R A F :


Gemiste kansen in Hong Kong
Het programma Van hier tot Tokyo, dat vanavond wordt uitgezonden door RTL4, moet volgens een persbericht van de omroep, het karakter hebben van een "persoonlijk reisverlag". Presentatie, idee en samenstelling van het programma is in handen van Caroline de Bruijn en Erik de Vogel. Dit zijn eigenlijk geen programmamakers maar acteurs, bekend als het problematische echtpaar Janine en Ludo uit Nederlands oudste tv-soap Goede Tijden Slechte Tijden.


F I L M   V O O R A F :


Het Paradijs
Het uitgangspunt is wel aardig. Stel je wint als inzender van de mop van de maand van een luidruchtige radiozender een meisje voor dag en nacht. Zo eentje waarmee je vierentwintig uur per etmaal alles kan doen wat je wilt, maar dan ook werkelijk alles.


NRC Webpagina's
29 DECEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)