U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Waar blijft het geld
Nu vraag ik me af waar dat geld is gebleven. Ik bedoel de 43.000 gulden die de alumni van de universiteit van Twente hadden bestemd voor Marcel van Dam en Paul Witteman omdat ze voor hen een speciale uitvoering van Het Lagerhuis hadden verzorgd. Met zijn raspende stem ontkende ex- Varavoorzitter Van Dam afgelopen donderdagavond bij Barend en Van Dorp dat het bedrag zo hoog was. Hij reageerde geëergerd op de vragen en vond deze kwestie "goed voor de roddelbladen".


T V   V O O R A F :


Soekarno de heilige
Soekarno hield van toneel. In de ballingsoorden waar hij door Nederlandse autoriteiten heen was gestuurd, schreef en regisseerde hij toneelstukken. Dus had hij best zijn 'Kind van de Dageraad' kunnen voorschotelen aan Koningin Juliana, tijdens hun geheime ontmoeting in Amsterdam, voorjaar 1949. Zo kon hij haar laten zien waar het Indonesische onafhankelijkheidsstreven vandaan kwam. Waarom niet? Omdat Soekarno en Juliana elkaar nooit hebben ontmoet.


F I L M   V O O R A F :


Spice Girls
De Spice Girls in de Royal Albert Hall, dat is zoiets als André Hazes in het Concertgebouw. Met als groot verschil dat de Britse meidengroep echt in de Royal Albert Hall heeft opgetreden. Twee jaar geleden maakten de vijf Spice Girls een speelfilm over de aanloop naar een concert in deze mooiste concertzaal van Londen. Slecht geacteerd, maar dat zal de doelgroep - meisjes van zes tot twaalf - een zorg zijn.


NRC Webpagina's
27 DECEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)