U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Voorspellingen
Gasten zijn als vissen. Als ze te lang blijven, gaan ze stinken, luidt een Waals gezegde. Dat geldt zeker voor bekende gasten van talkshows. Wie te vaak via de tv in de huiskamer verschijnt, wordt opdringerig. Hoe welsprekend hij ook is, mijn ergernis begint te groeien. Zappen helpt niet want de beroepsgast verschijnt op alle netten. Kan hij niet eens zijn mond houden? De kunst is om soms van de camera weg te blijven ter beteugeling van de inflatie.


T V   V O O R A F :


Big Brother Bart als Floris
De laatste dagen zijn ingezet. Vanavond moet Karin het huis verlaten. En toen waren er nog maar drie over in Big Brother: Ruud, Bart en Willem. Voor de kenners staat de uitkomst vast. Het drietal komt 'vrij' op 30 december, rond middernacht, een dag eerder dan zij zelf denken. Wat staat de bewoners te wachten? Ze hebben geen idee wat er zich heeft afgespeeld in de 108 dagen dat ze zich van de buitenwereld hebben geïsoleerd. Hoewel, geïsoleerd.


F I L M   V O O R A F :


Zeilpapier
Als de winter aanbreekt zit de gepassioneerde zeiler - en dat zijn de meesten - met de neus in het papier. De 'boot' - het zeiljacht - staat op de wal, tot de lente valt er uitsluitend in boeken en bladen iets 'op het water' te beleven.


NRC Webpagina's
23 DECEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)