U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Heilige Jos
De Heilige Jos Brink had in zijn NCRV-jubileumshow een verrassing bereid. Voor een Soedanese Nederlander. Een telefoontje met zijn ouders in het oorlogsgebied Zuid- Soedan. Dat eerste contact moest natuurlijk wel op tv, want voor niets gaat de zon op, zelfs bij Heilige Jos. Vader komt aan de telefoon, we horen kreten in een onbekende taal en de Soedanees barst in huilen uit. We've got ignition, hoera.


W E B   W E R E L D :


Koop de handdoek van Ruud
Internetgebruikers kunnen op de veilingsite QXL tot 5 december een bod doen op de douchemat, de stoelen, de koffertjes en de tafel die door Big-Brotherbewoners Ruud, Karin, Maurice, Willem, Bart en Anouk worden gebruikt. "Er is ongelooflijk veel belangstelling voor de huisraad en accessoires uit Big Brother", vertelt Jurjen Worp van QXL. De veilingsite wordt dagelijks door een paar duizend mensen bezocht, die soms veel over hebben voor de aanschaf van een decorstuk uit de tv-serie van Veronica. Een cd met het Big-Brotherlied en de handtekeningen van de deelnemers ging onlangs voor 475 gulden weg. Voor een koffer (waar de bewoners hun persoonlijke bezittingen in bewaren) is 1835 gulden geboden. Zodra het programma is afgelopen, op 1 januari, worden de artikelen bij de kopers afgeleverd.


F I L M   V O O R A F :


Independence Day
Er zijn wel meer films waarin de aarde een invasie van vijandige buitenaardse wezens weet af te slaan. Maar Independence Day laat er geen twijfel over bestaan wie gaat winnen. In de eerste vijftien minuten komen achtereenvolgens De Amerikaanse Vlag op de Maan, Het Iwo Jima Monument, Washington Memorial, Het Gelukkige Amerikaanse Gezin, Het Vrijheidsbeeld, Manhattan, Hollywood en Abe Lincoln voorbij. Daar kan de turboschotel van 550 kilometer doorsnee waarmee de aliens het aardse luchtruim binnenstomen, natuurlijk niet tegen op.


NRC Webpagina's
16 NOVEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)