U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Ironisch roken
Soms kan ik mijn ogen niet geloven. Wat zag ik, levensgroot in beeld gedurende een minuut? De letters Philip Morris, als inhoud van een kunstprogramma op Nederland drie. Daarachter stond een heel verhaal dat je een sigaret opsteekt voor het toetje en dat dat zo lekker is. Met een sigaret voelt u zich tot rust komen. Hier nog enkele uitspraken achter het merk Philip Morris: Roken benadrukt de seksualiteit.


W E B   W E R E L D :


Gratis en nog bereikbaar ook
Het bericht sloeg in als een bom: 's werelds beste encyclopedie, de Britannica, gratis op internet! Geen krant in de Westerse wereld liet na dit opzienbare feit te melden en geen liefhebber van de Britannica vergat die dag naar Britannica- website te surfen om te kijken of het waar was. Die vele honderdduizenden legden in korte tijd het gehele Britannica-systeem lam. Niemand in Chicago, waar het hoofdkwartier staat, had dat kennelijk verwacht.


F I L M   V O O R A F :


The First Wives Club
Goldie Hawn (1945), Bette Midler (1945) en Diane Keaton (1946) zijn gedumpt door hun groene blaadjes prefererende echtgenoten. "Je geeft ze de beste jaren van je leven, en ze gaan ervandoor met een twaalfjarige", jammert een van hen. "Mannen kunnen 300 worden, en ze zien er nog steeds uit als een stuk." Dan besluiten ze samen wraak te nemen.


NRC Webpagina's
11 NOVEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)