U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Kinderlyriek
Amerikaans jongetje raakt 'plassertje' van zusje aan en moet het gevang in. De buurvrouw had het zien gebeuren en waarschuwde de politie. Het jongetje zei dat hij alleen zijn zusje had geholpen met plassen. Heel wat kinderen moeten gisteravond in de war zijn geraakt over dit verhaal van het Jeugdjournaal.


T V   V O O R A F :


Droge erecties
RTL4 zendt een Amerikaans voorlichtingsprogramma over impotentie uit dat volstrekt in orde is. Alle medisch geaccepteerde methoden om een erectie te laten ontstaan bij een impotente man passeren de revue. De vacuümpomp die bloed naar de penis zuigt, het implantaat van kunstmatige zwellichamen dat naar behoefte met een vloeistof wordt volgepompt, een injectie in de penis, een medicijn dat in de pisbuis gebracht wordt en tenslotte het pilletje Viagra. De documentaire voert bij iedere methode een tevreden gebruiker op. En zelfs de man waarvan we de teleurstelling (alleen) van het gezicht kunnen lezen als hij zijn implantaat voor het eerst probeert, is volgens de commentaarstem later toch heel gelukkig geworden met zijn oppomp-penis.


F I L M   V O O R A F :


Losing Isaiah
Is een arm zwart kindje beter af bij blanke well-to-do adoptie-ouders of bij zijn ex-verslaafde moeder die hem als baby van drie dagen bij het vuilnis zette? In de film Losing Isaiah wordt een dilemma geschetst dat geen dilemma is. "Just because you fucked some junkie on a streetcorner doesn't make you his mother!"


NRC Webpagina's
21 OKTOBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)