U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Big Brother
Politiemotoren begeleiden een stoet van negen geblindeerde Mercedessen over de autobaan. Wie zitten erin? Politici? Oud-verzetsstrijders? Olympische kampioenen? Veteranen van succesvolle VN-missies? Artsen zonder Grenzen? Nee, de negen hoofdfiguren van een reality soap van Veronica.


T V   V O O R A F :


Babes uit noodzaak
Stuurs kijken, af en toe met de lippen trillen als Whitney Houston en vooral niet uitbundig lachen, want dan zie je lachrimpels en tandvlees. Je hullen in strakke merkkleding en waar het niet perfect is, je lichaam laten bijschaven bij de plastische chirurg en niet vergeten altijd het haar voller laten lijken met nepstukken van de kapper. En tegelijkertijd een beetje stoer doen en pretenderen dat je hersens hebt.


F I L M   V O O R A F :


Universal soldier
Wat doe je als Amerikaanse filmproducent wanneer je hoofdpersonen spierbundels zonder acteertalent zijn en een raar Europees accent hebben? Je maakt er robots van. Het werkte voor Arnold Schwarzenegger in Terminator, dus waarom niet voor Jean-Claude van Damme (aardige robot) en Dolph Lungren (gemene robot)?


NRC Webpagina's
17 SEPTEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)