U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
VN-moorden
Wat doet iemand in geestelijke nood? Zembla bellen om er een documentaire van te laten maken. Dan wordt hij beter. Aan de cameralichten wordt de geneeskrachtige werking toegeschreven van heilig bronwater.


V I D E O C L I P :


De saaiste clip aller tijden
Fantástisch en briljant is hij volgens de presentator van MTV die hem aankondigt, de nieuwe videoclip van David Bowie, Thursday's Child. Het is in elk geval een ander soort clip dan de meeste die je op MTV ziet. Het begint met een shot van een verlichte badkamer waarin een man voor de spiegel staat, gezien vanuit de slaapkamer. Vervolgens dichterbij: het is een zichtbaar oude Bowie, zonder lagen make-up die hem jonger zouden doen lijken. Hij kijkt in de spiegel en begint te zingen. Door de slaapkamer zien we een vrouw lopen.


F I L M   V O O R A F :


Miller's Crossing
Om de een of andere reden staat Miller's Crossing in de hiërarchie van Coen-films tamelijk laag aangeschreven, om en nabij The Hudsucker Proxy. Misschien omdat het zo nadrukkelijk een gangsterfilm is, hoeveel stunts de broers ook uithalen binnen de spelregels van het genre.


NRC Webpagina's
8 SEPTEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)