U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Wordt ze het?
Wordt ze het of niet? Prinsgemaal? Daarover heeft de televisie mij geen uitsluitsel gegeven. Wel ben ik getuige geweest van een wilde jacht op feitjes die misschien helemaal geen feitjes zijn. Zo gaat het. De ether is zo boordevol dat de opwinding zelf nieuws wordt. Niemand kan het nog negeren. "Het land gonst van de geruchten", meldden Nova en SBS6.


T V   V O O R A F :


Boekhouder van de dood
Een lege rechtszaal vult zich langzaam met mensen. Een politieman legt pen en papier neer in een kogelvrij glazen hok waarin even later de verdachte plaatsneemt: Adolf Eichmann, briljant organisator van de moord op zes miljoen Europese joden.


F I L M   V O O R A F :


Richting Twin Peaks
Bij de EHBO arriveert een ziekenhuisarts op rolski's; een van zijn net ontslagen patiënten kijkt verbaasd om en wordt aangereden door een ambulance. In de kraamkamer heeft een mooie verpleegster een monstertje gebaard; het gedrocht ontsnapt en t een spoor van bloed en slijm achter. Een verdieping lager komt een vrijmetselaarsloge van corrupte medici bijeen en in de spoelkeuken reppen twee afwassers met het syndroom van Down over mysteries en horrorscenario's die het ziekenhuis bedreigen.


NRC Webpagina's
1 SEPTEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)