U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Gewone beller wacht op echte concurrentie
Twee jaar nadat de telecom-markt is opengesteld moet toezichthouder Opta nog altijd geduld vragen. De Britten zijn 15 jaar verder, maar ideaal is de situatie daar ook niet.

Klant kan eigen cd's branden bij Virgin
Virgin Megastore zal zijn Nederlandse klanten waarschijnlijk vanaf dit najaar de mogelijkheid bieden om zelf in de winkel cd's te branden (kopiëren). Deze week begon in het Amerikaanse Columbus een experiment, waarbij klanten uit honderden beschikbare nummers van verschillende artiesten een cd kunnen laten samenstellen.

De Stem Martin Ros
Een radioprogramma presenteren is een kunst als alle andere. Er zijn regels waar een mens zich aan zou moeten houden, maar wie van die regels afwijkt valt pas echt op. Zoals Martin Ros die elke zaterdagochtend ergens tussen tien en elf een kwartier lang boeken aanprijst in de Tros Nieuwsshow.

'Schijngevecht Deutsche Telekom'
Tussen het Duitse telecombedrijf Deutsche Telekom en het Spaanse Telefónica vinden schijngevechten plaats. Een hoge Duitse manager zegt volgens weekblad Der Spiegel dat er al serieuze overnamegesprekken plaatsvinden. De contacten zouden al zes weken bestaan. Ook oud-Europees commissaris M. Bangemann, de nieuwe adviseur van de raad van bestuur van Telefónica, zou er van op de hoogte zijn. Deutsche Telekom is op zoek naar een grote internationale partner. Het bedrijf heeft een oorlogskas van 20 miljard mark om die plannen te verwezenlijken. Twee maanden geleden mislukte de poging om Telecom Italia over te nemen. De Duitsers willen zich nog dit jaar via acquisities versterken. Deutsche Telekom wilde officieel niet ingaan op de geruchten in het Duitse weekblad. (DPA)


Een volledig overzicht van de Kennedy-familie is te vinden in Geocities. Beschrijvingen van alle Kennedy's, veel foto's, een familiestamboom met toelichtingen (vooral over wanneer het noodlot weer eens toesloeg). De site is nog niet actueel, geen vermelding van het ongeluk van John Jr. Recente informatie is te vinden via het nieuwsoverzicht van Yahoo.
(www.geocities.com/CapitolHill/Senate/1968 en http://headlines.yahoo.com/Full_Coverage/US/John_F_Kennedy_Jr/)

NRC Webpagina's
19 JULI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)