U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Het millenniumprobleem: de procesindustrie
Shell is in de procesindustrie de andere grote concerns - Akzo, DSM - voorgegaan in de bestrijding van het millenniumprobleem. Dat geeft zelfvertrouwen, maar tegelijkertijd ook het inzicht dat je nooit absoluut zeker kan zijn. En het vertrouwen in toeleveranciers die minder snel anticipeerden is zeker geen honderd procent. Maar als het misgaat in de Botlek heeft niemand in de buurt nog elektrisch licht nodig.

Verzekeren is geen sparen
In februari adverteerde de Postbank met: 'Nieuw; beleggen voor spaarders'. Misleidend, oordeelde de Reclame Code Commissie. Het bleek niet om een vrijblijvende spaarvorm te gaan, maar om een kapitaalverzekering.

Racen op een woestijnplaneet
De nieuwe Star Wars-film, Episode I: The Phantom Menace, is in Amerika al weer een aantal weken uit, maar de hype eromheen wil maar niet gaan liggen. Bezoekersrecords worden dan ook nog altijd om de haverklap gebroken.

Wolters Kluwer in VS
Wolters Kluwer neemt in de Verenigde Staten de uitgever van professionele informatie, Bureau of Business Practice (BBP), en de Texaanse juridische uitgever AccuSearch aan zich. Met deze transacties voegt het uitgeversconcern 42 miljoen gulden toe aan zijn groepsomzet.


Nu is het nog gratis, maar vanaf 1 september gaat het geld kosten om via de internetsite van Openbaar Vervoer Reisinformatie een reis binnen Nederland van deur tot deur uit te stippelen. De Reisinformatie-website geeft gelukkig wel tips naar andere vervoerssites - de NS-reisplanner, het streekvervoer - die hun diensten vooralsnog wel gratis blijven aanbieden. (www.ovr.nl)

NRC Webpagina's
4 JUNI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)