U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Website van FBI capituleert voor computerhackers
De websites van de Amerikaanse Senaat, de FBI en het National Infrastructure Protection Center zijn door de Amerikaanse overheid uit de lucht gehaald na aanvallen van computerhackers de afgelopen dagen. De aanvallen zijn een reactie op de arrestatie van een hacker en een serie huiszoekingen bij verdachte computerkrakers door de FBI. "Wie lacht er het laatst?" viel korte tijd op de website van de Senaat te lezen voordat de site door de systeembeheerders van de Amerikaanse regering werd afgesloten. De boodschap kwam van een hackersgroep die zichzelf Masters of Downloading (MoD) noemt.

Money, money, money
Er zijn mensen die bij elk bezoek aan Londen een vrij uurtje inruimen voor het British Museum. Niet ten onrechte, het is het type museum dat onmogelijk in één keer bevredigend kan worden bezocht. Dat komt niet alleen door de omvang en variatie van de collectie, maar zeker ook door de gedateerde en uitputtende manier waarop die is tentoongesteld.


Met nog één dag te gaan voor het Eurovision Songfestival, is op internet de Euro-mania losgebarsten. De officiële Israelische site (www.eurovison99.co.il) geeft naast alle 23 liedteksten (en de vertaling in het Engels) een overzicht van de kandidaten en componisten. Helaas kun je via deze site de liedjes niet horen. Dat kan wel bij de BBC. (www.bbc.co.uk/eurovision/songs.html) En dagelijks links bij het nieuws: www.nrc.nl/Links

NRC Webpagina's
28 MEI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)