U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Jetset-genezer
Merknamen mag je niet noemen op de publieke televisie. Maar de Amerikaans-Indiase wonderdokter Deepak Chopra heeft gisteren een fantastische commerciële slag geslagen. Twintig minuten gratis reclame op de veel bekeken TV Show op Reis van Ivo Niehe.


T V   V O O R A F :


Cultus hoopvol op herhaling
Het is echt geen jeugdserie. Nee, het is nog nooit voor half negen 's avonds uitgezonden. En nee, er komt geen vervolg. Dat kan gewoon niet, want die hele klas is van school. Ted Mooren, hoofd drama bij de Tros, verduidelijkt een paar punten over de serie waar volgens hem meer over gesproken dan naar gekeken werd. Fort Alpha werd een moderne tv- klassieker met lichte cultstatus, waarvan de tweede reeks vanavond 'prime time' in de herhaling gaat.


F I L M   V O O R A F :


Topless Women
De verwarring die de filmtitel Topless Women Talk about Their Lives tijdens serieuze festivals als Locarno 1997 veroorzaakte, moet de debuterende Nieuw-Zeelandse regisseur Harry Sinclair als muziek in de oren hebben geklonken. De titel helpt bovendien om aandacht te krijgen, al resulteerde het niet tot een roulement in de Nederlandse bioscopen en beleeft de low-budget 16mm-film nu bij de VPRO zijn nationale première.

NRC Webpagina's
9 APRIL 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)