U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Even weg
Wie zijn gezicht niet kent, weet niet wat Nederland bezighoudt. Maandag verscheen iets na achten de boodschap op het scherm dat de oudere man in beeld meneer Harmsen was, wiens rol door omstandigheden tijdelijk door een ander was overgenomen.

Radio terwijl u surft
Homepage-bezitters kunnen sinds afgelopen maandag de bezoekers van hun site verrassen met muziek afkomstig van de VPRO-radio. Deze omroep biedt onder de naam Desktopradio vijf kanalen aan - popmuziek, klassieke muziek, alternatieve muziek, culturele programma's en praatprogramma's.

Politiek bedrijven per e-mail
Nieuwe partijactivisten vormen ledennetwerk dankzij computernetwerk Het internet is ontdekt door de goegemeente. De aanstormende generatie in de politiek maakt er gebruik van, maar ook gourmands en gepensioneerden. Om de saamhorigheid te bevorderen, het clubgevoel. Het sociale en het elektronische netwerk vloeien in elkaar over.

Het politieke klimaat in VS is vergiftigd
Dertien maanden lang heeft de Amerikaanse politiek in het teken van impeachment gestaan. Het schandaal heeft het politieke klimaat vergiftigd en, in het verlengde van een grote onverschilligheid bij het publiek, het cynisme onder de Amerikaanse burgers over het optreden van hun politieke leiders vergroot.

Jan met de pet op het net
,,Als ik zeg dat ik aan het e-mailen ben, zeggen jongeren: wat doe jij op het net?

Maak een webkakkerlak
Usenet-nieuwsgroep alt.journalism.criticism, waar zo weinig schreeuwerige nitwits en aandachttrekkers komen dat er per dag niet meer dan een of twee nieuwe berichten verschijnen, stond vorige week ineens een bericht met de titel ' FAQ for this newsgroup'.

NRC Webpagina's
13 FEBRUARI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)