U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Pratend horloge
Het was voor het eerst dat ik hem zag, gisteren, de figuur van de anonieme dokter. In avondnieuws en actualiteitenrubrieken onttrokken de medici van het AMC zich massaal aan de cameralenzen.


W E B   W E R E L D :


Zinderend en anoniem op het Net
Niet alleen slungelige, hevig puberende tieners houden van Valentijn. De fascinatie voor het fenomeen is universeler. Zelfs de grootste scepticus zal, hoewel hij het nooit zal toegeven, vrijdag en zaterdag even snel kijken of de post hem een geheimzinnige boodschap van een 'hongerige boogschutter' of 'smachtende vis' gebracht heeft. Misschien komt hij maandag...?


F I L M   V O O R A F :


The Butcher's Wife
Er zijn wel eens van die avonden dat je wilt geloven wat regisseur Terry Hughes ons in zijn film The Butcher's Wife (1991) probeert wijs te maken. Dat er vroeger, heel lang geleden, geen mannen en vrouwen bestonden, maar wezens die zich helemaal uit zichzelf konden voortplanten. En dat deze wezens op een bepaald moment in tweeën gespleten zijn, waardoor ons aller lot nu is om onze wederhelft, onze 'afsplitsing' te vinden. Op ieder potje past één dekseltje, dat idee.

NRC Webpagina's
10 FEBRUARI 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)