U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
teller
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Boze Bouta lacht
Bouterse is de Hollandse Saddam Hussein. Een knipoog naar een tegenstander of een reisje naar een eiland brengt het ganse Nederlandse politieke en journalistieke radarwerk in beweging.


T V   V O O R A F :


Dikke maatjes
Dertig jaar geleden ontmoetten zij elkaar op de Mytylschool en vonden elkaar meteen 'de leukste van de school', omdat ze alletwee zo eigenwijs waren. Ze zijn altijd samen dingen blijven doen, ze bezoeken het theater of koken met elkaar. Ze wonen apart, maar spreken elkaar vrijwel dagelijks. Waarover hebben ze het? De twee gehandicapte vrienden zijn er eerlijk over. ,,Seks en de AEX of de AEX en seks'', zegt de ene en de andere giechelt instemmend. Het hangt ervan af of de beurskoersen hoog of laag staan, wat die dag het belangrijkste gespreksonderwerp is.


F I L M   V O O R A F :


The Money Pit
In The Money Pit worden de gevaren en risico's die aan het kopen van een huis kleven tot groteske en hilarische proporties uitvergroot. Alle ingrediënten waarmee aanstaande huizenkopers de schrik om het hart wordt gejaagd zijn in de vlot geregisseerde en geacteerde film verwerkt: de onder druk genomen beslissing om het ogenschijnlijk prachtige huis te kopen, de louche makelaar, de beunhaas en de gestrande relatie.

NRC Webpagina's
9 DECEMBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)